تلفن : 29 - 33401220(021)
  • 1396/09/11 - 10:45
  • - تعداد بازدید: 1414
  • - تعداد بازدیدکننده: 24
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از بخش های مختلف مرکز روانپزشکی "رازی" دیدن کرد

.

  رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (پنجشنبه) با همراهی چند تن از مدیران این مجموعه، از بخش های مختلف مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی (امین آباد) وابسته به این دانشگاه دیدن کرد.


    به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از روابط عمومی مرکز رازی، دکتر" محمد کمالی "  در این برنامه، از چند بخش درمانی حاد-مزمن مرکز رازی که بزرگترین مرکز روانپزشکی خاورمیانه است و همچنین پروژه های عمرانی در حال اجرای خیران و نیکوکاران سلامت (بخش های بستری مرحوم نظام مافی و ایثار) دیدن کرد.


    وی در جمع رئیس و مدیران مرکز روانپزشکی رازی نیز ضمن قدردانی از تلاش ریاست و مدیریت این مرکز برای نگهداری قشر مظلوم بیماران اعصاب و روان ، به محدودیت های مالی که دولت و همچنین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با آن روبه رو است، اشاره کرد.


   دکتر کمالی گفت : با توجه به اینکه نگهداری بیماران روانی مزمن بسیار پرهزینه است، لذا باید از خیران و سازمان های مردم نهاد برای این مهم کمک بگیریم و در اداره بعضی از بخش های مزمن ، تنها راه ، جذب مشارکت مردم خیر و سازمان های مردمی است .


    وی با اشاره به تجربه های مدیریتی خود در سازمان بهزیستی ، افزود: می توانیم از امکانات سازمان بهزیستی در بخش نگهداری بیماران مزمن استفاده کنیم، چرا که سازمان بهزیستی با یک چهارم هزینه ای که دانشگاه صرف نگهداری این افراد در مرکز روانپزشکی رازی می کند، می تواند از این عزیزان نگهداری کند و دانشگاه نیز در قبال آن ، در بخش آموزش و پژوهش حوزه توانبخشی هزینه کند.


   وی در همین راستا اظهارداشت: این مسایل می تواند بخشی از موضوع گفت وگو با مدیر مرکز خیریه کهریزک تهران در نشستی باشد که طی هفته های آتی خواهیم داشت .


   دکتر کمالی همچنین افزود: با توجه به عدم پوشش بیمه ها از خدمات مورد نیاز این بیماران نیز ، تلاش می کنیم تا از طریق سازمان بیمه سلامت ایران ، برنامه مناسبی را برای اداره بخش های مربوط به بیماران مزمن داشته باشیم .


******


 مدیر بیمارستان روانپزشکی رازی نیز در این دیدار و پیش از سخنان رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در گزارش کوتاهی از قدمت ۱۰۰ ساله این مرکز روانپزشکی و عملکرد آن گفت که این بیمارستان با یک هزار و ۳۵۷ تخت مصوب و یک هزار و ۱۰۰  تخت فعال ، و با یک هزار و ۱۰۰ نیروی رسمی ،پیمانی، قراردادی و شرکتی ، خدمات مورد نیاز بیماران و نیازمندان را ارائه می دهد.


 عزیزی با اشاره به تقسیم بیماران به دو بخش حاد و مزمن ، افزود: با توجه به سالمند شدن این دسته از بیماران طی سالهای اخیر، نگهداری از آنان مشکلات و هزینه های بسیار بالایی را در بردارد و هرچند که عملا نوع مراقبت نیز تغییر می کند، اما در این مرکز ماندگار شده اند.


 وی اظهارداشت : بیماران ارجاعی از سازمان بهزیستی و دستگاههای قضایی نیز به مرکز روانپزشکی رازی ، خیلی زیاد هستند و با توجه به بی سرپرست یا بد سرپرست بودن اکثر آنان ، مرکز نمی تواند از مشارکت خانواده ها در روند درمان این بیماران استفاده کند. و متاسفانه اعتباراتی هم برای نگهداری و ارائه خدمات به این افراد، به مرکز رازی اختصاص داده نمی شود.


  مدیر مرکز روانپزشکی رازی افزود: جدای از این افراد، هم اکنون ۱۸۰ بیمار مجهول الهویه نیز در این مرکز نگهداری می شوند که هیچ هویتی ندارند و  به دلیل نداشتن شناسنامه یا کارت شناسایی ، نمی توانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند، و مرکز نیز بدون هرگونه پشتیبانی مالی ، خدمات به این افراد ارائه می دهد.


عزیزی در پایان سخنانش ابراز امیدواری کرد: دانشگاه با تعاملات سازنده با سازمان بهزیستی ، دستگاه قضایی و دیگر نهادهای ذیربط ، مرکز روانپزشکی رازی را در ارایه خدمات مطلوب تر به این افراد نیازمند یاری کند.




    تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور – طهرانی زاده

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11014
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: