تلفن : 29 - 33401220(021)
  • 1401/12/07 - 14:44
  • - تعداد بازدید: 506
  • - تعداد بازدیدکننده: 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی مرکز؛

نشست معاون درمان دانشگاه علوم توانبخشي و سلامت اجتماعي با مسئولان بيمارستان

نشست مشترك معاون درمان و جمع مديران زيرمجموعه معاونت درمان دانشگاه با رئيس مركز آموزشي درماني روانپزشكي رازي و مديران اين مركز، در خصوص طرح آماده سازي ساختمان ايثار برگزار شد.

   به گزارش روابط عمومي مركز، در اين نشست دكتر رضائي ضمن خير مقدم به مسئولان دانشگاه، روند پروژه ايثار را خوب ارزيابي كرد و گفت: بعد از تاييد رياست دانشگاه جهت آماده سازي و راه اندازي ساختمان ايثار به عنوان مركز جامع سلامت روان، مسئوليت مديريت اجرايي اين پروژه به مهندس جعفري سپرده شد.


   وي افزود: اين پروژه فعلاً در مرحله سخت افزاري است و بنظرم با توجه به مشكلات موجود در جامعه، كار پروژه با سرعت خوبي در حال پيشرفت است.


   سپس، مهندس جعفري از حضور مسئولين دانشگاه در مركز ابراز خرسندي كرد و گفت: حضور شما باعث دلگرمي است و باعث ميشود ما با تلاش مضاعفي كارها را پيگيري كنيم. در ساختمان ايثار بعضي از كارها انجام شده است. اما يك سري مشكلات در تهيه اجناس است كه با توجه به نوسانات بازار، شركت هاي برنده در سامانه ستاد ايران كه برنده مي شوند از ارائه كالا با قيمت تاييد شده سر باز مي زنند و با عث ميشود تاخير در كار بوجود آيد. منتهي با وجود اين همه مشكلات با بودن كاركنان چابكي كه در مجموعه هست كار با سرعت خوبي در حال پيشرفت است.


   دكتر لايقي معاون درمان دانشگاه نيز از حضور در جمع مسئولان پرتلاش مجموعه رازي ابراز خشنودي كرد و گفت: كار بزرگي در اينجا درحال وقوع است كه باعث مي شود خدمات شاياني به بيماران مجموعه و مراجعه كنندگان از بيرون ارائه شود و طبيعتاً مورد مقبول درگاه احديت نيز خواهد بود.


   وي درخصوص نيازسنجي نيروي انساني براي ساختمان ايثار پرسيد كه همتي رئيس اداره منابع انساني مركز در اين باره گفت: جلسات متعددي با معاونت درمان، مترون مركز، مسئول خدمات و ديگر واحدها برگزار شد كه گزارش آن  خدمت شما ارائه خواهد شد.


   در همين راستا دكتر لايقي از مسئولان بيمارستان خواست تا در اسرع وقت مكاتبات لازم را با دانشگاه انجام بدهند تا با وزارتخانه هماهنگي‌هاي لازم صورت گيرد.


  گفتني است، در اين جلسه دكتر دارائي مديريت مركز، دكتر بابا پور مدير امور بيمارستانها، دكتر اجلي، دكتر آزادي، مهندس خرم آبادي، محسن زاده، بختياري خواه مسئول حراست مركز، و زند مسئول روابط عمومي مركز حضور داشتند كه جهت بازديد از ساختمان ايثار، معاون درمان دانشگاه را همراهي كردند.


انتهاي پيام/



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25690
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: