تلفن : 29 - 33401220(021)
  • 1395/09/29 - 18:01
  • - تعداد بازدید: 610
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مراسم جشن شب یلدا

با مشارکت مرکز تحقیقات گل و گیاه فضای سبز شهرداری منطقه 20

.

در آستانه فرا رسیدن آخرین شب پاییز روز دوشنبه 29 آذر ماه مراسم جشنی روز دوشنبه با مشارکت مرکز تحقیقات گل و گیاه فضای سبز شهرداری منطقه 20 با اجرای برنامه های متنوع هنری و فرهنگی برای تعدادی از بیماران بخش های مزمن در مجتمع فرهنگی ورزشی بیمارستان برگزار شد در ابتدای مراسم آقای دکتر شجاع سرپرست مرکز ضمن خیر مقدم از زحمات کارکنان شهرداری در حوزه های مختلف اعم از توسعه فضای سبز، احیاء و نگهداری جنگل ها تقدیر و تشکر کرد و افزود برنامه های تفریحی برای بیماران مزمن بسیار نشاط آور و در روند بهبود فرایند درمان تاثیرگذار است.


پس از ایشان مهندس مرتضوی مدیر مرکز تحقیقات گل و گیاه فضای سبز شهرداری منطقه 20 ضمن اشاره به مختصری از فعالیت های مجموعه کارکنان شهرداری اعم از نگهداری و احیاء فضای سبز، احداث باغ پرندگان با کمک های خیرین مجموعه شهرداری، ایجاد پارک برای بیماران و ... پرداختند مرتضوی گفت از اینکه در این روز خاص ملی  باعث ایجاد نشاط و شادابی در بیماران شدیم بسیار خرسندیم و از حوزه ریاست و مدیریت مرکز که با ما در برگزاری این جشن نهایت همکاری را داشتند نیز تشکر می نماییم.


در ادامه مراسم مددجویان گروه موسیقی کارگاههای توانبخشی حرفه ای مرکز و تئاتر و موسیقی سنتی خیرین هنری مرکز (استاد غدیری) و تقدیر از خیرین و گروه موسیقی مددجویی از دیگر برنامه های این جشن بود.


تهیه و تنظیم خبر : طهرانی زاده


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9550
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: