به گزارش روابط عمومی مرکز:
بازدید هیات مدیره مرکز روزانه احبا ازساختمان ایثار بیمارستان روانپزشکی رازی
جلسه بازدید، هم اندیشی و تبادل نظر مسئولان مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی احبا، با رئیس مرکزروانپزشکی رازی و جمعی از مسئولان دانشگاه و مرکز رازی، در خصوص بهره برداری از مرکز جامع سلامت، شنبه 30 اردیبهشت ماه در مرکز روانپزشکی رازی برگزار شد و حاضرین، ضمن بازدید از ساختمان ایثار مرکز رازی ، به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی مرکزروانپزشکی رازی، در ابتدای این نشست دکترامید رضائی رئیس مرکز، ضمن خیر مقدم به مسئولان مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی احبا و ارائه گزارشی از وضعیت این مرکز گفت: انتقال تجربیات و بهره مندی از تجربیات گامی پیشبرنده دراموراست و امروز این تبادل اطلاعات با مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی احبا در مواردی نظیر روند روند جذب بیمار، نگهداشت و سرویس دهی و ... موثر خواهد بود.
دکتر مهدی نصراصفهانی رئیس هیئت مدیره مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی احبا ، ضمن ابراز خرسندی از حضور در مرکز روانپزشکی رازی به عنوان يكي از قديمي ترين بيمارستان هاي رواني كشور، گفت: کار با بیمار روان صرفا" با دارو درمانی امکان پذیر نیست و توانبخشی هم جزیی از آن است که لازمه آن، حمایت همه جانبه تمامی دستگاه هاست، نهادهای متولی در بعضی از حوزه های درمانی مانند ارتوپدی ، قلب و... توانبخشی وارد شده اند، اما هنوز، حوزه روان، توانبخشی مغفول مانده است.
وی در ادامه به هدف مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی احبا اشاره کرد و افزود: مرکز احبا یک مرکز روزانه است که مجوز آن از سازمان بهزیستی است و از سویی احبا، یک مرکز مردم نهاد محسوب میشود که مستقل و غیردولتی در خدمت مددجویان است و با توجه به نیازهای حمایتی بیماران اعصاب و روان با تصویب اساسنامه و انتخاب هیئت مدیره از سال 1380 با مجوز رسمی وزارت کشور به شماره ثبت 13357 فعالیت خود را آغاز کرده است.
این متخصص اعصاب و روان گفت: مرکز روزانه احبا با توجه به نیاز بیماران به خدمات توانبخشی اعصاب و روان و کاهش علائم منفی بیماری مانند افت عملکرد و نزولی شدن، زیر نظر سازمان بهزیستی آغاز به کار کرده و در این مرکز خدمات تخصصی روانپزشکی، روان درمانی، مشاوره، آموزش خانواده، آموزش مهارتهای زندگی و اجتماعی با استفاده از روشهای گروه درمانی، کاردرمانی، هنر درمانی (موسیقی درمانی)، طبیعت درمانی و گشتهای آموزشی به صورت فردی و گروهی ارائه میشود
دکتر نصراصفهانی در ادامه تصریح کرد: مرکزروانپزشکی رازی در خصوص توانبخشی بیماران ، گام مثبتی برداشته است، هر چند محدودیت هایی از قبیل بعد مسافت و... وجود دارد اما همینکه بتوان، حوزه شهر ری را حمایت کرد و این خدمات را تبلیغ نمود، قطعا" افراد نیازمند خدمات توانبخشی، مراجعه نموده و بهره می برند.
در این نشست ، خانم دکتر طیبه دهباشی زاده ، مدیرعامل مرکز احبا، ضمن ارائه تاریخچه ای از این مرکز، تجربیات خود را در خصوص بازتوانی بیماران روان، نحوه پیگیری، مداخله موثر خانواده ها در جهت حمایت از بیمار، چگونگی سرویس دهی به مددجو جهت مراجعه به مرکز احبا و... شرح داد.
وی در ادامه، به ظرفیت های مرکز روانپزشکی از قبیل زمین، نیروی انسانی متخصص و... اشاره نمود و گفت: در زمینه توانبخشی ، باید پتانسیل بالقوه امکانات را بالفعل نمود.
دکتر جعفر باباپورسرپرست امور بیمارستانها در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این نشست، گفت: از سالهای گذشته کارهای متفاوتی در زمینه توانبخشی در این مرکز انجام شده و می شود و برای اینکه، خدمات توانبخشی در این مراکز به خوبی و بیش از پیش شکل بگیرد ، باید خدمات به درستی تعریف شود، استاندارد و تعرفه منطقی برای خدمات، تدوین شود تا وزارت بهداشت ، خدمات توانبخشی را به رسمیت بشناسد و خدماتی که در این حوزه و به خصوص در مراکز دولتی انجام می شود نتیجه بخش و منسجم تر باشد.
وی در ادامه تصریح کرد: اخیراً صحبت ها و روزنه هایی امیدی در خصوص بیماران صعب العلاج در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بیمه ها مطرح است که امیدواریم به نتیجه برسد و این مهم، یک فرصت برای بیماران روانی ایجاد می کند،
گفتنی است در پایان، بمنظور آشنایی هرچه بیشتر برخی از اعضای هیات مدیره مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی احبا، این گروه از ساختمان ایثار بازدید کردند و از هدف ایجاد " مرکز جامع سلامت روان" مطلع شدند.
انتهای پیام/ زند - گلرخ