تلفن : 29 - 33401220(021)
  • 1400/12/19 - 20:56
  • - تعداد بازدید: 539
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به گزارش روابط‌عمومی مرکز؛

بازدید وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مرکز روانپزشکی رازی

وزیر بهداشت روز پنجشنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۰در بازدید از مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، ضمن تاکید بر لزوم تقویت حوزه توانبخشی در کشور، این حوزه را نیازمند جهش و اقدامات علمی و نوآورانه عنوان کرد.

در این بازدید دکتر حمیدرضا خانکه رئیس، دکتر بیژن خراسانی معاون درمان و دکتر مهرداد فرخی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و همچنین دکتر امید رضائی رئیس، دکتر جعفر باباپور مدیر و جمعی از مسئولین مرکز روانپزشکی رازی حضور داشتند.


دکتر عین اللهی ابتدا از چند بخش و کارگاه‌های توانبخشی بازدید نمود، سپس جلسه‌ای با حضور ایشان برگزار شد، در این جلسه ابتدا دکتر خانکه ضمن خیر مقدم و تشکر از تشریف فرمایی مقام عالی وزارت به مرکز روانپزشکی رازی حجم بالای تزریق واکسن ضد کرونا در زمان تصدی ایشان در وزارتخانه را نشان بزرگی از مدیریت انقلابی و روحیه جهادی ایشان دانست.


  وی در ادامه، با بیان تاریخچه تاسیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، به نقش بی بدیل این دانشگاه در مرجعیت توانبخشی کشور اشاره داشته و بیمارستان رفیده را به عنوان تنها مرکز مجهز توانبخشی کشور معرفی کرد که در حال حاضر با ۸۰  تخت فعال مشغول ارائه خدمت به بیماران می‌باشد.



   وی در بخش دیگری از سخنانش همچنین اظهار داشت: با نظر مساعد مقام عالی وزارت، سیاست‌گذاری حوزه سلامت اجتماعی و توانبخشی کشور به دانشگاه علوم توانبخشی وسلامت اجتماعی واگذار شد.




وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با توجه به اهمیت آموزش، درمان و پژوهش اظهار داشت برنامه‌های تحولی مناسبی درسطح دانشگاه و مراکز تابعه در دست تدوین و اقدام می‌باشد، دکتر خانکه در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر کمبود اعتبارات و موانع پیش رو در تحقق برنامه‌های این دانشگاه اشاره داشته به طوری که با توجه به اهمیت استقرار سی‌تی‌اسکن در مرکز ولی متاسفانه به علت کمبود اعتبارات در خرید آن با مشکل مواجه هستیم، همچنین بخش دیگری از مشکلات مرکز به علت بستری بودن ۵۰۰ نفر از بیمارانی است که به طور دائم در مرکز حضور داشته که در حقیقت متولی این بیماران سازمان بهزیستی می‌باشد.


 در ادامه دکتر رضایی ضمن خیرمقدم به وزیر و تشکر بابت بازدید از مرکز، تقاضای احداث ساختمان متمم اورژانس را مطرح کرده و از طرفی تصریح کرد،با توجه به کمبود اعتبارات، ایمنی بیماران از حیث مسائل مربوط به آتش‌نشانی در خطر می‌باشد.


در ادامه معاون درمان دانشگاه ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور وزیر در مرکز و اهمیت به مقوله توانبخشی در بازدیدهای ایشان، توانبخشی را یکی از مباحث بسیار مهمی دانست که نیازمند توجه جدی تری می‌باشد. یکی از مشکلات موجود این است که بیمار پس از ترخیص بلاتکلیف بوده به طوری که نه خانواده و نه بیمه زیر بار مسئولیت این بیماران نمی‌روند ،ایشان در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر ساخت و راه‌اندازی بیمارستان ۵۴۹ تختخوابی در قالب پزشکی و توانبخشی تاکید داشته و بر رسالت دانشگاه که پذیرش و بستری بیماران حاد و قابل توانبخشی می‌باشد تاکید نمود.


در ادامه این جلسه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به بحث پیرامون کمبود اعتبارات در دانشگاه پرداخته که این کمبود در رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ نیز مشهود بوده و تقاضای اختصاص اعتبارات بیشتر جهت انجام ماموریت‌های محوله را داشت.


در ادامه جلسه آقای دکتر عین اللهی ابتدا ضمن تبریک اعیاد معظم شعبانیه بر نقش محوری رئیس دانشگاه در پیشبرد اهداف و مأموریت‌های محوله اشاره داشته و اینکه متاسفانه در خلال سال‌های اخیر به مقوله توانبخشی توجه جدی نشده و نیاز به کار مداوم تحقیق و پژوهش می‌باشد، ایشان در ادامه ضمن اعلام آمادگی این وزارتخانه جهت هر گونه همکاری در توسعه توانبخشی، برنامه و طراحی‌های مناسب در این حوزه را از الزامات انکارناپذیری دانست که نیازمند عزم جدی دانشگاه می‌باشد، وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود ضمن ضرورت ایجاد تغییراتی در ساختار موجود برای درمان این بیماران اشاره کرد که به منظور اثرگذاری هر چه بیشتر راهبردهای درمانی و تغییر در نگرش مردم نباید بیماران روانی را از جامعه جدا کرده و این بیماران می‌بایست در بیمارستان‌های عمومی در بخش خصوصی بستری شوند، دکتر عین اللهی با توجه به اهمیت تصمیم‌گیری و اقدام جدی برای بیماران معلول، از دانشگاه خواست تا برنامه‌های خود را جهت بررسی در شورای عالی سلامت که با حضور مسئولان بلندپایه کشوری تشکیل می‌شود ارائه نماید.


 ایشان در پایان صحبت‌های خود سه مأموریت مهم به شرح ذیل را به دانشگاه محول نمود:


۱- تا ۶ ماه آینده تغییرات و تحولات اساسی در حوزه‌های درمان و توانبخشی در مرکز صورت پذیرد.


 ۲-بخش ایثار در کوتاه‌ترین زمان ممکن در قالب یک بخش جنرال راه‌اندازی شود


 ۳- راه‌اندازی یک پژوهشکده مرکز جامع پیشگیری و بررسی علل ابتلا افراد به بیماری‌های اعصاب و روان.


 



 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22012
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: