تلفن : 29 - 33401220(021)
  • 1396/07/30 - 09:38
  • - تعداد بازدید: 1158
  • - تعداد بازدیدکننده: 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
.

برگزاری مانور آتش نشانی و اطفای حریق در مرکز روانپزشکی رازی

در جهت آمادگی بیشتر در مواجه شدن با بحران

مانور آتش نشانی و اطفای حریق در وضعیت بحران روز سه شنبه (۲۵ مهرماه) در مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی برگزار شد.


به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از روابط عمومی مرکز رازی ، طراحی و برنامه ریزی این مانور که تمرین بکارگیری کامیونت مجهز آتش نشانی و اطفاء حریق در وضعیت بحران را نشان داد، حدود یک ماه به طول انجامید.


براساس این گزارش ، پس از اعلام حریق در محل وقوع حادثه فرضی محوطه شمالی مسجد بیمارستان ، تیم اطفاء جهت بررسی سریع و اطفاء اولیه بوسیله وانت مجهز به انواع کپسول های آتش نشانی به محل حریق اعزام شد.


 در این تمرین ، چهار ارزیاب آموزش دیده به همراه چک لیست های مربوطه در محل های معین حضور داشتند و هماهنگی های لازم با آتش نشانی، شهرداری و فرمانداری شهرری انجام شد و وضعیت نهایی عملیات اطفاء حریق توسط مدیر عملیات حاضر در صحنه به فرمانده حادثه اعلام ، و دستور پایان عملیات نیز توسط ایشان صادر شد.


کارشناسان آتش نشانی با برگزاری این مانور  و با توجه به ماهیت موارد اشتعال در بیمارستان ، وجود حریق را غیرقابل پیش بینی اعلام کرده و پیشنهاد دادند ، مسیرهای جنگل لوله کشی آب تعیین شود .


گفتنی است ، پس از اتمام مانور ، مدیر مرکز روانپزشکی رازی از آقای "شیرمحمدی" نیروی آتش نشانی بواسطه آموزش پرسنل مرکز رازی برای پیشگیری از هرگونه حادثه آتش سوزی ، قدردانی کرد.


 



انتهای پیام


تهیه خبر: تهرانی زاده

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 10787
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: